Colors of the rainbow TAG

dinsdag, september 16, 2014

Hello there! Een beetje laat misschien, maar toch wilde ik deze week nog een TAG doen, nadat er elke dag een artikel online is gekomen(!). Deze keer doe ik de Colors of the Rainbow TAG. Bij elke kleur van de regenboog laat ik een favoriet make-up of beauty product zien in die kleur. Klinkt leuk, toch?
ROOD

Rood vond ik de moeilijkste kleur om te kiezen voor deze TAG. Een rode lipstick is cliché, en ik heb ook wel echt een hele mooie! Maar dat is geen favoriet omdat ik eigenlijk nooit rode lipstick draag. Uiteindelijk ging ik voor dit haarproduct. Hij is bordeaux met wit, dus ik vond dat het telde. Deze komt van de action maar dat zegt natuurlijk niks, ik noem hem niets voor niets in deze TAG. Ik gebruik deze als serum in nat haar, en hij laat mijn haar zo mooi glanzen! Echt een aanrader, zeker voor de prijs. 

ORANJE

Oranje was vrij makkelijk. Ik ging voor mijn favoriete -tot nu toe- douchegel. Deze is van The Body Shop in de geur Peach (perzik). Echt heerlijk om mee wakker te worden 's ochtends. En net zoals de vrucht, is deze douchegel ook mooi oranje.

GEEL

Bij geel wilde ik eigenlijk mijn favoriete sparfum van Zwitsal doen, maar deze flacon was doorzichtig, in mijn geheugen wel geel. Dus moest ik iets anders kiezen voor deze TAG. Toen werd het deze waterproof mascara van Maybelline. Dit is mijn een-na lievelingsmascara. Maar dat maakt niet uit, want hij is wel heel erg fijn. 

GROEN


Deze hadden jullie misschien al wel aan zien komen door de shoplog van vorige week. De Tea Tree lijn van The body shop is namelijk mijn allergrootste favoriet op het gebied van gezichtverzorging. Ik gebruik deze al bijna een jaar, en heb ze vorige week dus bijna allemaal opnieuw gekocht omdat ik ze zo fijn vond. Dat moet wel genoeg zeggen.

BLAUWWie is er niet groot geworden met de bekende blauwe blikken van Nivea? Nivea crème staat in mijn ogen voor zachte handen en kleine kinderen. Ik kan hier niet heel veel meer over vertellen, omdat iedereen het wel kent en het gewoon heerlijk is! Dit is trouwens een Limited edition, mocht je het je afvragen.
PAARS

Niet zo moeilijk. Al zeg je paars, dan zeg je Andrélon. Ook deze had je in de shoplog al voorbij zien komen, maar ik wilde hem toch nog even noemen. De Oil & Care is echt een favoriet van mij. Hij werkt geweldig voor mijn haar. Daarnaast is alles van Andrélon fantastisch hoor, daar niet van. Maar ik geef mijn voorkeur aan deze lijn.

(EXTRA KLEUR!!) ROZE
Ik weet dat roze GEEN kleur van de regenboog is!
Maar toch zag ik dat veel bloggers en youtubers roze als extra kleur deden Nu kon ik geen product bij violet bedenken, dus heb ik besloten die weg te laten, en roze erbij te doen. Zo heb ik alsnog 7 kleuren :).
Het product dat ik hierbij koos is het Colorwheel blush van NYC. Ik vind dit een hele mooie blush! Dat komt door de verschillende kleuren, zo word als het ware de blush, bronzer en highliter door elkaar gemengd tot één product. Super handig! De kleur is ook echt prachtig, een beetje warm maar wel natuurlijk. En hij is roze :). Toen waren we alweer 7 kleuren en 7 producten verder! Ik vond dit echt een heel leuke TAG om in te vullen, ik hoop dat jullie hem ook leuk vonden om te lezen. Als je nog een TAG weet die ik kan doen, laat het me dan weten!


Wat is jouw lievelingskleur, en welk product in die kleur is jouw favoriet?
 

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3