7 Trends deze Herfst

zaterdag, september 06, 2014

Deze dagen hadden we geluk met het weer, een letterlijk geschenk uit de hemel gezien de laatste weken. Ik zie het als een soort laatste afscheid. We zullen toch moeten gaan geloven dat de zomer tot zijn einde is. Eerlijk gezegd heb ik ook wel zin in de herfst. Warme chocomel, pepernoten, kaarsen, vroeger donker, die heerlijke gezelligheid, en natuurlijk nieuwe trends! Want een nieuw seizoen betekend weer nieuwe mode, ik heb de 10 meest populaire op een rijtje gezet.
1. Bloemenprints
De vrolijke bloemenprintjes die je deze lente en zomer overal zag, blijven dus nog even in het straatbeeld. Persoonlijk vind ik dat superleuk! Ik ben echt dol op bloemenprints, word er zo vrolijk van :).
Pak: Boohoo


2. Ruitjesprins
Nog zo'n leuke print! Ruitjes komen regelmatig weer terug in de mode, dus misschien heb je al wel iets in je kast hangen. Ikzelf vind de houthakkerblouse echt super, daarom hangen er al een tijdje twee van in mijn kast, die ik nu nog vaker ga dragen.
Blouse: H&M

 
3. Leer
Leer is tijdloos, kunnen we nu wel zeggen. Daarom kunnen we gelukkig nog een tijdje vooruit met onze (nep)leren jasjes.
Jasje: Forever 214. Imitatiebont 

In eerste instantie vond ik dit maar niks, maar toen las ik ook over het woord imitatie heen, dat betekend dus dat er veel nepbond in de winkels zal liggen! Ik vind dat echt cool, natuurlijk dat er geen konijnen voor worden doodgemaakt, maar natuurlijk ook omdat zo'n fluffy jas zo ontzettend gaat is!
Gilet: River Island


5. Rood
"Vandaag is Rood!" is ook wat Marco Borsato zingt, en als het aan de trends ligt blijft dat ook nog even zo. Deze herfst zie je vooral oranje rood, kersenrood en bordeauxrood. Bordeauxrood is echt een van mijn favoriete kleuren, en perfect voor dit seizoen!
Broek: WE Fashion
6. Blauw
Eerst was ik wat teleurgesteld toen ik las dat blauw weer terug kwam in het straatbeeld. Denim vind ik dan wel heel erg leuk, maar de rest doet me niet echt wat.
Maar toen ik verder ging kijken naar de tinten werd ik toch weer enthousiast! Cerulean blauw en cobalt blauw. Kleuren die niet heel veel van elkaar verschillen, maar ieder een frisse donkerblauwe kleur, die iedereen goed staat!


Vest: ONLY

8. Oversized coats
Jassen die wat langer zijn, ik houd ervan. Het is practisch (geen koude rug meer), vrouwelijk en je kunt er enorm veel kanten mee op! Op mijn verlanglijstje staat nog steeds de klassieke beige trenchcoat, maar ik vind een wolle oversised coat ook supertof!
Jas: Nordstorm

 Wat ga jij dragen deze herfst? 
 

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3