Welcome Back!

donderdag, augustus 28, 2014

Again, Again. Ik weet het! Ik schaam me ook echt. Dat ik alweer zo lang niks van me heb laten horen! Het is de afgelopen maanden véél te rustig geweest op mijn blog, en daar baal ik van. Achteraf gezien was het ook best wel dom om vlak voor ik op vakantie ging te zeggen dat ik weer verder ging met bloggen. Dat is eigenlijk ook de grootte reden waarom ik zo lang niks heb geschreven. Ik wilde namelijk niet mijn laptop meenemen naar Frankrijk of op kamp. 

 

Over de vakantie gesproken: Ik heb een fantastische tijd gehad! Eerst ben ik twee weken naar Zuid-Frankrijk geweest met mijn moeder. We stonden op dezelfde camping als vorig jaar. Een relatief kleine maar erg sfeervolle camping gerund door Nederlandse eigenaren. Ik heb onwijs veel leuke dingen gedaan: Toulouse bezocht, gekanood, geshopt, heel veel in mijn hangmat gelegen en gelezen, gezwommen, gelopen, geklommen en heerlijk vakantie gevierd.
Daarna had ik 10 dagen lang een fantastisch kamp met veel water, zeilen en gezelligheid.
Later vertel ik jullie meer, en komt de vakantie-film van Frankrijk online!

 

Voor mij is (helaas) de school alweer een tijdje begonnen, en dit leek mij een mooi moment om de draad weer helemaal op te pakken op het gebied van bloggen. Wat ik wel wil gaan doen is geen vaste artikelen/deadlines meer doen, daar word ik alleen maar gestrest van, en ik blog juist omdat ik het leuk vind. Ik wil mezelf niet schuldig voelen als het een keer niet lukt door een verjaardag, toetsweek of door iets anders.
Ik wil gewoon vrij kunnen bloggen over wat ik wil en niet vast zitten aan eisen of stress. Om het mezelf makkelijk te maken neem ik wel vaste dagen voor de artikelen, omdat ik mezelf ken, en dan blijf ik weer steeds uitstellen. Die vaste dagen zullen worden:

 

Maandag - Artikel
Dinsdag -
Woensdag - Artikel
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag / Zondag - Artikel

 

(Dit is voorlopig, ik zeg niet dat dit zo zal blijven en misschien ga ik nog wat schuiven met de dagen, maar dan laat ik het jullie weten)

 

Dit is kort samengevat hoe ik het wil gaan doen op dit moment. Klinkt vast een beetje veelbelovend, en dat is het misschien ook wel. Zie het als Back to school maar dan leuker ;). 

 

Nou, dan was dit het alweer voor vandaag, maar zoals gezegd spreek ik jullie morgen weer! 

-Xxx-

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3