Shoplog/Haul van 3 (!) keer shoppen

donderdag, juli 03, 2014

Ja, je leest het goed. Dit artikel is een shoplog van 3 keer shoppen en dat in 2 dagen tijd. Best beschamend eigenlijk, haha. Ik heb twee keer in Den Helder geshopt en één keer in Alkmaar. Kijk verder!

 

Laten we beginnen met wat ik de eerste dag kocht in Den Helder. Het was best wel stom, want ik had een afspraak om 13.00 bij de Pearl voor mijn nieuwe bril. De Pearl (en bijna alle winkels daar op maandag). Maar plotseling waren we om 11.45 uit, dus stond ik om 12.00 voor een dichte Pearl. De Big Bazar was als een van de weinige winkels open, dus daar heb ik een paar dingetjes gescoord.

Make-up / Toilettasje - €1,50
Ik kocht dit schattige toilettasje met roze-witte strepen bij de Big Bazar. Op de site staat dat hij 23x17x3 cm is. Perfect om mijn make-up en verzorging in mee te nemen op vakantie.

Revlon nagellak - €2,99

 
Ik vind het zo leuk dat ze bij de Big Bazar ook allerlei merk make-up verkopen! Elke keer als ik er kom spot ik weer andere, nieuwe merken. Ze kopen restpartijen op, dat betekend op=op. Ik was alweer een tijdje op zoek naar de perfecte koraalroze nagellak. Dus deze kon ik niet laten liggen. De kleur is geweldig! En het allerleukste: Hij ruikt naar aardbeien!! Ik heb de hele dag aan mijn nagels geroken, haha.

Revlon Baby Stick - €2,99


Alle Revlon make-up was 2 voor 5 euro. Dus vond ik het wel leuk om nog iets mee te nemen. Om in het kleurenthema te blijven, ging ik voor deze koraalroze lips & cheeks stick. Het houdt in dat het een lippenbalsem en blush in één is. De kleur is heel licht, maar niet dat je het niet ziet. Gewoon mooi subtiel.

Op naar dag 2! Ik ging nog even naar de stad omdat een vriendin de nagellak ook wou hebben (zo goed is hij dus!) Helaas was deze kleur er niet meer. Er was wel markt, dus besloten we daar even te kijken. Ik kocht deze 3 dingen:

Mascara - 2 voor €14
Omdat ik over een paar dagen al heerlijk in het zwembad in Frankrijk lig, vond ik dat ik wel een goede waterproof mascara nodig had. Ik vond dit wel een leuke actie, en besloot deze 2 mee te nemen. Ik heb ze al wel gedragen (moooooi!!!) maar nog niet getest, stom! Telkens als ik mijn make-up er net had afgehaald, bedacht ik bij mezelf: Ik had natuurlijk mijn hoofd onder de kraan moeten houden. Misschien vanavond.

Pincet - €1

Bij hetzelfde kraampje kocht ik voor €1 deze pincet, simpelweg omdat mijn vorige kapot was. Ik vind deze echt supergoed werken! Hij heeft zegmaar geen puntje, maar is vlak. Dat vind ik persoonlijk veel fijner, omdat het minder moeite kost om mijn wenkbrauwen zo mooi te houden. hij lijkt wat vies op de foto, maar dat komt omdat er plakband op zat, en ik er vergeten was af te halen voor de foto. Hierna heb ik hem wel goed schoongemaakt, en is er nu niks aan de hand.

Vanuit Den Helder reisde ik met de trein door naar Alkmaar, waar ik ook nog wat dingetjes kocht:

H&M tas - €15


Jaaaaaa! Een nieuwe tas <3 .="" 15="" 30="" :="" afgeprijsd="" al="" apart="" artikel="" augustus.="" dagelijkse="" dan="" dat="" de="" derde="" deze="" een="" en="" er="" euro.="" euro="" fijn="" gemaakt="" had="" hebben="" het="" hij="" hoef="" ik="" in="" is="" jaar="" kan="" keer="" lenen.="" maar...="" maar="" mag="" mazzel="" meer="" mijn="" naar="" nbsp="" niet="" nieuwe="" nog="" om="" omdat="" ook="" over="" p="" reserve="" schooltas="" schrijven.="" stuk="" tas="" te="" tijdje="" toen="" van="" veel="" verder="" verkocht="" vond="" voor="" vorig="" vriendin="" waarschijnlijk="" want="" was="" weer="" wel="" wil="" word="" worden="" zag="" zeggen="" zodat="">


H&M Crop top - €4,95

Al een tijdje was ik op zoek naar een crop top voor in de zomer, dat leek mij fijn voor het warme weer in Frankrijk en Nederland. Ik wilde niet een té korte, maar ongeveer net over mijn navel. Dat bleek nog makkelijker gezegd dan gedaan, maar in de laatste 10 minuten voor sluitingstijd heb ik toch nog 2 hele mooie weten te scoren bij de H&M.  

H&M crop top - €6,95

The body shop Tea tree primer & SOS cream - €13


Ondertussen heb ik bijna de hele collectie van de Tea tree lijn van The body shop in mijn bezit, alleen deze stonden allebei nog hoog op mijn verlanglijstje. Ik wist niet dat ze deze twee in zo'n pakketje hadden, dus ik was aangenaam verrast! Tot nu toe ben ik zeer tevreden over mijn nieuwe aanwinsten. 

Zo leuk dat je bij the body shop altijd een gratis proefje krijgt!

Cameraland cameratas - €20En we sluiten af met mijn favoriet: Een cameratas voor mijn camera! Sinds een tijdje ben ik in het bezit van een prachtige compact systeemcamera van canon, alleen ik had er nog geen tas voor. Ik wilde wel heel graag een tas, met het vooruitzicht op de bergwandelingen in Frankrijk. Ik vond deze erg praktisch. Mijn camera past er net in, en als ik wil ook mijn mobiel en wat geld, zodat ik helemaal geen extra tasje meer hoef mee te nemen :).

Dit was alles wat ik kocht! Maandag vertrek ik naar Frankrijk, dus ik denk niet dat ik voor die tijd nog een artikeltje ga schrijven. Gelijk daaruit vertrek ik naar een scoutingkamp. Ik ben pas op 30 juli terug, dus het eerst volgende artikel zal pas in augustus zijn. Ik heb wel goed nieuws: Ik ben van plan delen te filmen in Frankrijk! Een soort vlog, maar vooral met veel sfeerbeelden. Deze zal wel in augustus online komen.

Hele fijne vakantie!X

 

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3