Bloggers die ik volg

zondag, juni 15, 2014

Iedereen die mij ook maar een beetje kent, weet dat ik bijna verslaafd ben aan blogs lezen. Ik vind het heerlijk. Lekker op de bank zitten en scrollen langs mijn favoriete blogs. Ondertussen heb ik er een hele routine voor de volgorde op zitten, sommige blogs lees ik al een paar jaar! Ik laat jullie vandaag mijn 10 favoriete zien!

  

1. Beautygloss.nl

Veruit mijn favoriete blog! Mascha Feoktistova schrijft al sinds 2007 (!) artikelen over make-up, nagellak, lifestyle en nog veel meer! Ook neemt ze je al een paar maanden mee met alles wat ze doet, door de vloggen. Als ik thuis ben, is het eerste wat ik doe haar nieuwe vlog kijken! Het lijkt net een geweldige tv serie waar je niet zonder kunt of zo iets! Voorlopig gaat Mascha nog even door met vlogen, Jay! 

 

2. Lifesplash.nl

Op haar blog schrijft de 14-jarige Jiami over make-up, fashion en lifestyle en af en toe een persoonlijke update over haar anorexia. Ze is de jongste blogger die ik volg, maar zeker op hetzelfde niveau als de andere blogs. Natuurlijk kun je blogs niet in niveaus indelen, maar de Best Content for Kids Award  (Prijs voor beste site gemaakt door kinderen) win je niet zomaar. Jiami heeft een onwijs gevoel voor mode! En elke foto is werkelijk prachtig. Daarnaast ben ik gewoon jaloers op haar, ze is zo mooi! 

3. Disfordazzle.nl

Diana schrijft op haar blog over mode, make-up en lifestyle, met hier en daar een gekke challange, vlog of een hilarische video met één van haar andere 'youtube-collega's'. Ook Diano volg ik al jaren, en blijft favoriet. Ik denk dat het komt omdat ze mij zo inspireert. Met de filmpjes, foto's outfits en tutorials. Hoog pinterest gehalte!

4. Beautylab.nl

In mijn vaste routine scroll ik nu naar Serena Verbon, de eigenaresse van Beautylab.nl.
Elke maandag laat ze een look zien, elke vrijdag is het DIY-friday en elke zondag laat ze haar week zien in de Instalab. Tussendoor schrijft ze reviews en komt er een paar keer per week een filmpje online. 

5. Annemerel.com

"Hoe veel mensen kunnen zeggen dat ze hun voornaam als bedrijfsnaam mogen gebruiken?" Dat is wat Annemerel zelf zegt over haar blog. Ik kende haar via Girlscene.nl waar ze ook voor schrijft. Annemerel blogt over haar passie voor sport, vooral hardlopen! Ze heeft een Nike-collectie om jaloers op te zijn. En de New York Marathon loop je ook niet zomaar. Een blog waar je genoeg sportmotivatie van krijgt!

6. Veracamilla.nl 

Elke dag schrijft Vera over beauty afwisselend met columns en blogposts over fashion en lifestyle, alles met humor en een persoonijke touch. Een paar keer per week komt er een filmpje online. Het leukste van Vera vind ik haar looks. Elke ooglook is even prachtig en een bron van inspiratie!

7. Misslipgloss.nl

De volgende blog van het lijstje word gerund door de 23-jarige Cynthia uit Zwolle. Ze schrijft al sinds 2007 en doet het nu als een fulltime baan. Elke dag komt er iets online wat te maken heeft met Make-up, haar, beauty en verzorging. Natuurlijk komt er ook 2x per week een filmpje online. Het leukste aan Cynthia's blog vind ik de artikelen over producten. Dat klinkt natuurlijk stom, ik bedoel: Elke beautyblog schrijft toch over artikelen? Ja, dat is waar. Maar als ik een nummer één zou kiezen voor reviews is het Cynthia.

8. Teskuh.nl

Ik volg Teske al een paar jaar. De meeste zullen haar wel kennen als het vriendinnetje van Mert (Van Fun en Mertabi), maar Teske heeft ook haar eigen beautyblog. Dagelijks komen er artikelen over beauty, fashion, food, looks en book-en film reviews online.

9. Looksbysharon

Ik volg Sharon nog niet zo heel lang, maar ik ben zeker blij dat ik haar heb ontdekt! Zoals de naam al zegt, schrijf ze voornamelijk over looks. En dat is ook wel te begrijpen als je die ziet. Elke ooglook zou zo in een tijdschrift kunnen, zo mooi. Omdat ik haar nog niet lang volg, is het best moeilijk oordelen. Maar haar blog is zeker het kijken waard! 

10. Todaysbeauty.nl 

Ik volg Manon van Today's beauty nog maar heel erg kort, maar ben zeker een fan! Ik leerde haar kennen door Femme (een beauty, fashion en lifestyle kanaal op youtube met oa. Jiami, Mascha, Sharon en Charlotte. Charlotte's blog volg ik niet, maar wel haar youtubekanaal, dus vandaar dat ze er niet bij staat), en ik vond haar filmjes gelijk al mooi. Dus heb ik ook haar blog opgezocht, en ik ben verkocht!

 
Dat waren 10 bloggers die ik volg! Natuurlijk volg ik er wel meer ;) maar dit zijn toch veruit mijn favorieten. 
Welke blogs volg jij al?
En welke wil je gaan volgen?You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3