PRIMARK SHOPLOG!

zondag, april 27, 2014

"Sometimes does the bag say enough"

Op 22 april heb ik geweldig geshopt bij de primark Almere! Ik ben er met de trein heen geweest, samen met Bobbie en Noa. Op stipt openingstijd, 9.00, stonden we voor een nog dichte Primark, waar alles nog keurig opgevouwen en in nette stapeltjes lag. Toen eindelijk de deuren open gingen, waren wij als allereerste binnen! Gevolgd door nog een hoop andere gekke mensen die om 7.30 opstaan om te gaan shoppen. 
Geloof het of niet, uiteindelijk zijn we 6 (!) uur binnen geweest!! Om 15.00 stonden we met volle tassen en een big smile weer buiten. 
Wat ik heb gekocht:

Boyfriend Jeans - €15
Ik vind van die baggy, losse, kapotte broeken steeds leuker worden! En dan met opgerolde pijpen, I love it. Daarom was ik al een tijdje op zoek naar een perfecte en goedkope boyfriend jeans. In de primark hebben ze echt heel veel! Uiteindelijk ging ik voor deze, ik zag gelijk zó veel leuke combinaties voor me! Dus verwacht veel OOTD's :)
Tuinbroek - €15
Ook naar een tuinbroek was ik al een tijdje op zoek. En nee, ik maak geen grapje. Ik droeg ze vroeger ook, met rode regenlaarsjes eronder, een fout t-shirt en mijn blonde haar in een staartje boven op mijn hoofd. Maar de tuinbroeken zijn terug! Draag ze fashionable met een leuk top eronder.


Top - €3
Hoe schattig is dit?! En dan met mijn boyfriend jeans eronder of onder de tuinbroek... Love it. En voor maar 3 euro kan ik hem toch niet laten liggen!Top - €3
Ik miste al lang een wit t-shirt met letters, als je snapt wat ik bedoel. Deze vond ik ook voor 3 euro dus daar was ik super blij mee!Bikini - €7
Bij de primark hebben ze zulke leuke bikini's! Wat wel handig is, is dat je het bovenstukje en onderstukje los kunt kopen, wat bij de meeste winkels niet kan. Ik zag deze simpele zwarte bikini, en vond hem zo leuk! De bandjes van het bovenstukjes kun je dragen zo als op de foto, maar ook helemaal aan de zijkanten of strapless. Aan de voorkant zit een hele mooie twist, en hij zit gewoon erg mooi. I love it.Pyjamabroekje - €3
Ik ben misschien de helft van de tijd bezig geweest met zoeken naar een leuke shortama. Toen ik eindelijk iets had gevonden, was het weer niet in mijn maar. Uiteindelijk zag ik dit superschattige broekje (in mijn maat). Helaas zonder hempje, maar daar heb ik er thuis genoeg van. Ik vond hem gewoon zo schattig!

Sokken - €3 voor 5 paar
Hoe kun je deze nou laten liggen? En omgerekend 60 cent per paar...

Tasje - €2
Eigenlijk neem ik altijd wel zo'n tasje mee. Lekker simpel, lekker basic maar oh zo leuk. En toen ik deze cupcakes zag... 

Iphone hoesje - €2
Ik denk dat ik nooit genoeg Iphone hoesjes heb. En deze zag er superleuk uit, en is van dat rubber, wat minder snel kapot gaat. Wat ook wel handig is, is dat de randen 1mm dikker zijn dan mijn scherm, waardoor hij extra beschermd is. Mijn moeder heeft echt exact dezelfde in het zwart, alleen heeft zij er 10 euro voor betaald. :) 

Zonnebril - €2,50
Ook al draag ik zelf een bril en heb ik een zonnebril op sterkte, vind ik zo'n simpele zonnebril altijd wel handig. Dat is net even makkelijker voor het strand. En dat is ook niet zo erg als het kapot gaat. Ik vond deze wel leuk omdat hij heel erg lijkt op de Ray-Ban aviator.

Haarelastiekjes - €1,50 voor 50 stuks
Raken jullie ook altijd jullie haarelastiekjes kwijt? Of ze gaan stuk... Dus eigenlijk neem ik overal wel nieuwe elastiekjes mee. En die van de primark zijn extra goedkoop, dus dat is weer mooi meegenomen. Waterfles - €1,90
Ik werd die pakjes in me tas een beetje zat. Ze deuken altijd in, en ik ben zo bang dat ze gaan lekken in mijn tas. Daarom wilde ik al langer een (leuke) waterfles voor mee naar school. Ik wist dat ze erg leuke hadden bij de primark. En nog leuker was dat deze bij de kassa van 3 euro naar 1 euro 90 was afgeprijsd!Haarborstel - €2
Ik had precies dezelfde al een keer eerder gekocht, maar die is kapot gegaan, dus ik had een nieuwe nodig. Verder kan ik er niet veel meer over vertellen, hij is gewoon heel erg fijn.
Dat was alles wat ik heb gekocht! Veel hè? Nog steeds snap ik niet hoe we het voor elkaar hebben gekregen om 6 uur bezig te zijn om dit allemaal uit te zoeken. Ik heb het iniedergeval heel erg leuk gevonden in de Primark Almere. Het is wel echt een aanrader om vroeg te gaan, want rond 12.00 werd het echt heel erg druk, maar wat wil je ook in de vakantie. 

Koop jij wel eens bij de Primark?
 

You Might Also Like

1 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3