Five favourites

dinsdag, april 08, 2014

Ik heb dit al bij meerdere blogs gezien, en leek mij leuk om af en toe ook eens te doen. Ik laat favoriete dingen zien, en zal er iets bij schrijfen, waarom ik er zo enthousiast over ben. Die dingen kunnen te maken hebben met eten, kleren, muziek, nagellak, plaats, enz. Ik ga proberen om elke keer over 5 nieuwe favoriete dingen te schrijven. 

Aangezien ik ook een heleboel "all time favourites" heb, zal ik die er niet bij zetten. Want anders word het saai om elke keer weer te zien dat pizza mijn lievelings eten is, en dat roze mijn lievelings kleur is.
Laten we beginnen!

FAVOURITE FOOD

Als het geen pizza is... Tosti met Nutella en banaan! Goddelijk. Als je het raar vind klinken, hier een foto om je te overtuigen.

FAVOURITE ITEM
Mijn zwarte blazer! Ik heb hem de laatste weken echt herontdekt. Hij is heel basic maar toch ook heel chique. Afgelopen week heb ik hem op veel verschillende manieren gedragen: Op een geprinte broek, op een spijkerbroek en zondag op een skater skirt. 
Dat is overigens ook de outfit op de foto. Wat ik verder draag:
Blazer: Black & Blue
Rokje: H&M
Blouse: Takko
Legging: HEMA
Schoenen: Converse All Star
FAVOURITE NAILPOLISH

Etos long Lasting in koraalroze! Helaas hebben ze geen kleur, alleen een nummer, die er bij mij al af is. Ik heb hem nu ook op mijn nagels, en voor mij is dit dé perfecte lente kleur. Sowieso is dit echt mijn lievelings kleur. Ik zeg tegen. Iedereen wel: mijn lievelings kleur is roze. Maar daarmee bedoel ik deze roze! Perfecte frisse koraalroze voor in de lente.
 
FAVOURITE BOOK

Joël van Carry Slee. Dit is zo'n mooi boek! Ik heb hem in één keer uitgelezen. Dat was in begin januari, en nog steeds denk ik er regelmatig aan terug. Zo'n diepe indruk heeft dit boek gemaakt. Geen woorden, gewoon een echte aanrader.

FAVOURITE SONGImpossible van James Arthur! We kennen denk ik allemaal de cover van Maddy Jane. Dit is overigens ook een cover, maar wel echt de allermooiste versie van het liedje.
Sowieso houd ik van rustige, akoestische nummers. Maar dit slaat echt alles.Luister zelf. Ik luister hem op dit moment zo'n 1308485028181x per dag. 
Nee, niet helemaal. Maar wel heel erg vaak!
Dat was het! Zal ik dit vaker doen?

Wat is momenteel jouw favoriete liedje?

Lots of love,
 


You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3