Dingen om te delen

maandag, april 14, 2014

Ik houd van bloggen, echt waar. Maar misschien is het je opgevallen dat er de laatste tijd naast de vaste artikels bijna niks online is gekomen. Allereerst: Ik ga echt niet stoppen met mijn blog! Daarvoor vind ik het veel te leuk. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het komt door te druk met school, te druk met werk, of dat me laptop kapot is. Want dat is allemaal niet zo. Een echte reden heb ik namelijk niet. De laatste tijd ben ik veel aan het denken geweest. Over artikelen, lay-out en de planning. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik het anders ga doen. Ik wil zo'n 4 artikelen per week. Waaronder 1 artikel van de 100 days of happy challange, als diary. 1 Outfit Inspiratie en dus 2 andere artikelen. Omdat ik wilde bloggen over beauty, fashion en lifestyle vind ik dat het meer terug moet komen. Ik heb al veel ideeën (té veel, waardoor ik weer niet kan kiezen :D)  Ik heb dus:
Fashion - Outfit inspiratie
Lifestyle - 100 days of happy
Beauty - Nog geen vast artikel.
Als ik kijk naar het rijtje hierboven, zie ik dat ik meer vaste artikels op vaste dagen wil. Na nadenken heb ik de 100 days of happy dairy naar de Maandag verplaatst. Dat komt voor mij beter uit, omdat de zondag ook bij de week hoort, en ik soms een foto maak van iets wat s' avonds gebeurd. Waardoor het dan weer laat online komt, en ik kan onmogelijk om 22.00 nog een artikel schrijven. De Outfit inspiratie blijft staan op Donderdag.

Ik zei net dat ik 4 artikels per week wil. Ik heb er nu 2. Voor de anderen wil ik reviews, looks, OOTD's en af en toe een extra persoonlijk artikel.
Ik heb een schema gemaakt hoe de week er dus uit zal zien:

Verder ben ik heel erg aan het nadenken over een nieuwe lay-out,
En over eventueel video's maken, wat vinden jullie?
Ook ben ik een verhaal aan het schrijven, gewoon voor mezelf. Zouden jullie die ook online willen zien?

Dit is dus wat er in mijn hoofd speelde, en wat ik gewoon even wilde delen. Maar ik moet nu stoppen, want over 9 minuten vertrekt me bus.

Lots of love,

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3