#100happydays week3

maandag, april 14, 2014

Er is weer een week voorbij gegaan! Het gaat ook zo snel, nog één week en dan is het alweer meivakantie... Deze week heb ik ook weer genoeg foto's gemaakt voor de 100 days of happy challange. 


-->
Maandag
Ik was vergeten foto’s te maken, dus niet echt iets speciaals van maandag. Dat was er ook niet, gewoon school, huiswerk, eten en laptoppen Maar ja, Jip maakt me altijd blij
Dinsdag
Al eerder schreef ik over een (mislukte) high school perfecte dag. En dit was er zo’n eentje! Nog nooit eerder heb ik zó geconcentreerd, snel en goed mijn huiswerk gemaakt. Allemaal dankzij mijn nieuwe systeem van To do lijstjes. En dan voelt het echt geweldig om met het gevoel dat je klaar bent met alles een lekker avondje tv te kijken. Met ijs.Woensdag
Ik deed hetzelfde systeem voor huiswerk als woensdag, en het lukte ook even goed. Maar om nou twee dagen achter elkaar dezelfde foto te doen lijkt me ook niks. Maar ik heb woensdag wel mijn nagels gelakt. Het klinkt misschien raar, maar voor mij is nagels lakken echt een heerljk moment van ontspanning. Gewoon een momentje voor mezelf. En omdat het de laatste tijd zulk mooi weer is, beslotot ik mintgroen op de doen. Deze lakt zo perfect! Echt een superbreed kwastje, hij lakt egaal en droogt snel. Rimmel londen Het is de kleur Right Back At You in nummer 835.


Donderdag
Dit was voor school de meest zwarte dag van de week. Ik had namelijk twee toetsen. Voor mijn verbazing gingen ze allebei goed En dat maakt me echt happy. Ik ben niet zo van het ‘cijfers delen op blogs’, maar hiervoor maak ik toch echt een uitzondering. want voor de wiskunde repetitie van donderdag had ik een 9,5! 

Vrijdag
Vrijdag was zo’n leuke dag! Na school fietste ik heerlijk zonder jas naar huis, toen ik een whatsappje kreeg van mijn moeder dat zij op het strandpaviljoen zat samen met een goede vriendin van ons. Ik zei dat het misschien leuk was als ik gelijk naar hun toe zou komen, en zo kwam het dat ik op vrijdagmiddag op het strand zat te genieten van een heerlijke bak nachos. En een prachtig uitzicht over zee natuurlijk.Zaterdag
Omdat mijn moeder een uitvaart had, waar ik niet mee kon, ging ik naar scoutingvriendinnetje Jade voor een gezellig dagje. We hadden afgesproken bij de roeivereniging, omdat scouting niet doorging. Daar was een open dag, en hebben we alsnog geroeid. Daarna ging ik met haar me naar huis, en hebben we appelflappen gebakken. Toen gingen we nog even naar een tuincentrum, waar ook dieren waren! Paarden, schapen, geitjes, konijnen, en… Varkens! Nadat we uit geknuffeld waren zijn we boodschappen gaan doen, en hebben we gegeten. Na het eten een potje cluedo. Dat is echt mijn lievelingsspel. Maar omdat we thuis met z’n tweeën zijn, hebben we het niet, omdat het dan niet leuk is. Daarom is het extra leuk als we bij mensen zijn die wél cluedo hebben, om met meerderen een gezellig avondje te hebben.(Jade en ik hadden het allebei goed, in dezelfde beurt)
 
Zondag
Er is niks leuker dan luie zondagen, althans, dat vind ik. Lekker uitslapen en dan nog een paar uur in je pyjama lopen terwijl je zit te laptoppen en wacht op een heerlijk zondag-ontbijtje. (let niet op mijn hoofd op de foto)


Dat was mijn week alweer!
Wat maakt jou blij?

Love,


You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3