#100happydays week 4

maandag, april 21, 2014

Maandag

 

Een gewone dag school... Maar s' avonds heb ik (eindelijk) weer eens iets gemaakt! Ik haakte deze kaart voor de verjaardag van me oma, waar ik stiekem best trots op ben.

Dinsdag
Dinsdag was echt ge-wel-dig! Na school ben ik met de trein naar mijn moeder in Amsterdam gegaan, daarna zijn we samen naar het Waterlooplein gegaan, waar we met mijn oom hadden afgesproken. Mijn oom werkt in de Stopera, het muziektheater. Na wat drinken gaf hij ons 2 vrijkaartjes voor de generale repetitie van de nieuwe balletvoorstelling Dutch Doubles! De voorstelling was supergaaf, maar duurde wel tot laat. Klik hier voor meer informatie.

WoensdagWoensdag ben ik samen met mijn moeder even de stad geweest, daar gingen we helemaal los in een juwelier (shoplog komt). Maar ik kocht dit prachtige armbandje. Daarna gingen we gezellig eten bij een vriendin.

DonderdagGeweldig, een hele dag (!) vrij, wat je te horen krijgt als je pas bijna bij school bent. Ik had geen zin om dat hele stuk weer terug te rijden, dus ik besloot om een stukje door te rijden naar de mega bibliotheek in Den Helder. Daar hebben ze echt heerlijke loungebanken, dus ik heb me prima vermaakt :) Ik moest nog precies één hoofdstuk uit dit boek, dus ik baal wel dat ik weer moest gaan. Dit boek is zooo leuk!

Vrijdag

VAKANTIE!!!!!!!!
Ik ben na school samen met mijn moeder naar mijn opa en oma gegaan, en heb daar mijn oma's specificatie boffers gegeten. Iets wat tussen pannenkoeken, poffertjes en flensjes in zit. Zo lekker. En opa en oma zijn zo lief <3 p="">
ZaterdagPrachtig weer, mooi water, een gezellige boot, zeilen... Do I need to say more?

ZondagVrolijk pasen! Oh, ik houd zo van uitslapen, wakker worden met de geur van een lekker zondag-ontbijt, een eitje erbij en FEESTSTOL!

Fijn pasen alemaal, en geniet van je vakantie!


You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3