Today ~ 26 februari 2014

woensdag, maart 12, 2014

Oke, misschien klopt de titel niet helemaal, want ondertussen is het al meer dan een week later. Maar toch wilde ik deze dag graag delen met jullie.
Ik had namelijk vakantie (Deze week en vorige week ben ik weer naar school geweest) en dit was zo'n heerlijke vakantiedag! Ik heb geprobeerd zo veel mogelijk foto's te maken, dus het is een soort van Plog geworden. Kijk verder!Ik zette mijn wekker om 8.00, voor mij super vroeg want het liefst slaap ik uit tot 12.00. Dit is hoe ik mijn dag het liefst begin:
Voor de tv met mijn ontbijt. Ik had yoghurt met cruesli en een beker thee gemaakt.
Ik wilde graag om 9 uur beginnen met krantjes lopen, normaal doe ik dat in de middag of avond, maar omdat ik een druk programma had, kon het niet anders. Mijn kranten moeten namelijk op vrijdag bezorgd worden. Ik trok snel wat comfy kleren aan en mijn nieuwe jas :)

Krantje!
Kranten lopen met muziek :)
Zo mooi dit! Omdat ik nu zo vroeg liep, zag ik dit! Zo mooi! Hoe mijn dorpje 'wakker word'. Ik werd hier helemaal blij van. Die mist over het weiland en dan de weerspiegeling in het water...
Toen ik klaar was met me krantjes ging ik snel douchen, mijn haren wassen en andere kleren aantrekken.


Want ik moest om 12.00 in de auto zitten! Me moeder en ik gingen samen naar een museum in Bergen.Dit is voor het museum waar we afgesproken hadden met een vriendin en haar moeder.
Met z'n vieren zouden we naar het Kranenburgh museum in Bergen gaan.
Dit is in het museum:

De eerste foto is wat je zag als je binnenkwam. Er staat WONDER en is gemaakt uit allemaal namen van beroemde kunstenaars uit Bergen en de omgeving.
De tweede foto is de eerste tentoonstelling die we zagen. En die ging over... GOUD!
Sommige foto's van deze zijn bewerkt met bladgoud en andere vertellen een verhaal over goud.


Verse jus in het restaurant van het museum.

Daarna besloten we even Bergen in te gaan. Bergen is zo'n leuk dorpje! De foto is echt in het centrum, waar we wat winkels gingen kijken. Het is duidelijk dat er veel rijke mensen wonen. In een winkel zag ik een sjaal van €114,95. slik. Verder zien alle mensen er daar echt mooi en chique uit. Uiteindelijk kochten we alleen een leuke anzichtkaart. Maar ja, soms is alleen kijken ook leuk.
Toen zijn we teruggelopen naar het museum, waar de auto's stonden. Want met z'n 4e zouden we gaan high tea'en!
Dit dus!!! En OMG, het was ge-wel-dig!
Naast het geweldige eten zag het restaurant zelf er ook nog eens leuk uit!
Van alle suikers in het eten werden we een beetje druk, dus gingen we naar buiten, want daar was een speeltuin. En een trampoline, alhoewel het natuurlijk niet zo slim is om net na het eten te gaan springen...
Daarnaast was er ook een schommel :)
En konijntjes!!! (ah koetsjiekoetsjie kuuu)

Zoals je ziet was er een best grote tuin bij het restaurant. En hij was nog veel groter!
Ook een leuk terrasje (in de zomer dan)
Dit was het restaurant, het heet Creighton's en is in Egmond aan zee. Een link naar de website zie je hier.

Onderweg naar huis! We een best lang stuk achter mijn vriendin en haar moeder.
Omdat we kennelijk nog niet genoeg gekletst hadden, ging ik haar bellen (Ja, serieus) Het was toch het eind van de maand, en ik had nog minuten over.
En toen was ik weer thuis!

En het liefst beëindig ik mijn dag hetzelfde als ik hem het liefst begin; voor de tv en met mijn laptop op schoot. Hier was ik de foto's van deze plog aan het importeren.
En dat was het alweer, ik baal wel echt dat ik het niet gewoon eerder geschreven heb.
Niks meer aan te doen, helaas. Ik hoop dat jullie het alsnog leuk vonden. Een soort van kijkje in mijn leven.
Op dit moment zit ik heerlijk te genieten van het allerlaatste straaltje zon buiten in de tuin. Genieten.

Wat doe jij het liefst op vrije dagen?

Love,

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3