Spring feelings

donderdag, maart 27, 2014

Een paar dagen geleden was het zo ver; 21 maart. DE LENTE IS BEGONNEN!!! Ein-de-lijk. Ik werd serieus gek van het stomme weer in Nederland. Alleen maar regen en tussen de 0 en 10 ºC. Ik bedoel: Óf echt winter-winter, of echt wam, dus niet die ellendige regen, bomen die er maar ziek en kaal bijstaan, chagrijnige mensen die s' morgens om 7 uur in de regen wachten totdat de bus nog een keertje langs komt rijden. Voorbij met die tijd!!! Laat de bomen maar weer groen worden, lammetjes geboren worden en laat de bloemetjes maar bloeien.

Ikzelf denk bij "lente" altijd aan bloesems. Waarom? Zul je nu wel denken, iedereen denkt bij lente toch aan krokussen en lammetjes? Ik dus niet. Dat zit zo: In mijn dorp is er één school. In de tuin van die school staan allemaal bomen, appelbloesem.
Je merkt dat het lente is als de appelbloesems in de tuin roze bloeit en langzamerhand de roze bloemetjes naar beneden dwarrelen. Een regen van bloesems. En als je daar dan doorheen loopt, vallen de blaadjes naar beneden en komen terecht in je haren. En dat
zodat je een paar weken later kan lopen over een pad, geheel van roze bloesem. Liefde.
Ik houd echt van de lente. Door het prachtige weer van de afgelopen dagen kwam ik helemaal in de stemming. Daarom besloot ik dit artikel te maken, waarin ik jullie (hopenlijk) kan aansteken met mijn lente-kriebels, door middel van plaatjes. Let's go!


Dat waren de foto's! Ik hoop dat ik je heb kunnen aansteken met mijn lente-kriebels!
Geniet van de lente!

Heb jij al lente-kriebels?

Lots of love,
 

You Might Also Like

1 reacties

  1. Leuk artikel! Ik heb zo een spuughekel aan de herfst en winter. Het deprimeert me gewoon. Ik ben zoo blij dat de lente er dus weer is <3

    BeantwoordenVerwijderen

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3