New in ~ HEMA

maandag, maart 17, 2014

Ik had vandaag een 45 minuten rooster! Dus dat betekende dat ik heel erg vroeg uit was, al om 12.15. Daarom zag ik de kans om uit school nog even naar de stad te gaan, en dat deed ik. Kijk verder naar wat ik kocht!
Ik heb alleen dingen gekocht bij de HEMA.Dit kocht ik: Een notitieboekje voor mijn blog en een kwast.

Zo ziet het boekje er uit van de voorkant. Een printje zoals we gewend zijn van HEMA Er staat mooi op: To do and blog notes. Het boekje gaat dicht met het roze elastiek.Zo ziet hij er uit als je hem open doet. Het word eigenlijk gelijk in twee helften verdeeld, de linker voor To do. En de rechter voor Notes.
Het zijn als het ware twee post it velletjes maar dan in boekvorm, je kunt de blaadjes die vol zijn geschreven er uit scheuren.
Persoonlijk vind ik dit een een erg fijn systeem. Al eerder had ik een apart boekje voor de ideeën voor mijn blog, losse to do-blaadjes voor me blog en een planner voor me huiswerk. Nu heb ik alles voor mijn blog bij elkaar, wat ik wel zo fijn vind.Dit is wat ik bedoel. Nu heb je gelijk een sneak preview van wat er de komende tijd online zal komen ;)Dan kocht ik ook nog deze kwast! Ik wil hem gaan gebruiken voor me blush, aangezien ik daar nog geen speciale kwast voor had. Persoonlijk ben ik erg fan van de HEMA kwasten, dus mijn verwachtingen waren hoog. Laten we het testen!

Een close up. Je ziet dat er best weinig haren in zitten, en dat ze ver verspreid zijn. Daardoor neemt deze kwast een stuk minder product in zich op.En in de blush! Dit is het NYC Colour Wheel in de kleur Pink cheek.En aanbrengen op mijn wangen! Dat gaat erg makkelijk doordat de kwast bijna de vorm van mijn wangen heeft. Het gaat erg makkelijk en geeft zeker een beter resultaat door zijn vorm en minder haartjes. Het lijkt wel of me blush egaler word.Hij past mooi bij mijn andere HEMA kwasten :)

Het notitieboekje kostte €2,95 en de kwast €3,10.

Wat zijn jouw favoriete dingen van de HEMA?

Love,


You Might Also Like

1 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3