Amerikaanse High school perfecte dag + Blogs

donderdag, maart 13, 2014
Vandaag had ik me voorgenomen om echt zo'n Amerikaanse High school perfecte dag te hebben. Je weet wel, van die meisjes die er fabilous uitzien, naar school worden gebracht met een gele schoolbus. En waar je allerlei leuke buitenschoolse activiteiten hebt als tekenen, houtbewerken, naailes, muziekles, sporten, theatergroep, enz. Okey, misschien heb ik iets te veel High School Musical en Ned's Survivel gids gekeken. Maarja, zulke programma's blijven nou eenmaal leuk. :)
Zoals je waarschijnlijk al kan raden pakte deze dag iets anders uit, en dat ga ik nu met jullie delen. 
Ik begon de dag zoals altijd in mijn bed, haha. Niet grappig. Ik had expres mijn wekker vet vroeg gezet, zodat ik een paar keer kon snoozen en vervolgens op tijd me bed uit gaan. Dat lukte! Voor de rest ging de ochtend ook vrij goed, en ja, dat is nieuw. Eenmaal op die fiets kwam ik erachter dat ik wind tegen had, maar ja, niks kon mijn Amerikaanse High school perfecte dag weerhouden. Ik was zelfs op tijd op school, ook nieuw.
Helaas was ik mijn kluissleutel tijdelijk kwijt, dus kwam ik alsnog te laat in de les, maar ik kan wel zeggen dat ik op tijd op school ben geweest. :D
De eerste lessen zijn niet zo boeiend. Toen hadden we voor Nederlands een debat in de klas, voor een cijfer. Een paar dagen terug hadden we de stelling al opgekregen, dus we hadden al genoeg kunnen voorbereiden. De rollen zijn verdeeld, en het debat begint.
Ik ga staan, als eerste. Terwijl ik sta probeer ik mijn argumenten nog eens te herhalen. Oke, ja ik weet het. Wacht, wat was het ook al weer? Nog ff kijken op mijn blaadje. Ik wil het wel goed doen en niet afgaan. Hart bonst in me keel. Boem. Boem. Boem. Rustig ademhalen, tellen tot tien. 'Jorine'. Ja, nu moet ik. Één keer slikken, wat was het ook alweer? Oh ja. Daar ga ik: 'Nou...' Van alle zenuwen ratel ik aan een stuk door, en achteraf vraag ik me af of iedereen het daardoor wel heeft verstaan. Vragend kijk ik de klas rond. Maar niemand doet er raar over. Gelukkig, pfieuw. Ik weet niet wat het was, ik zou een perfecte dag beleven. Ik bedoel, normaal ben ik nooit bang ben om iets te zeggen in de klas, of om een discussie te voeren, ik heb altijd tegen alles en iedereen een behoorlijk grote en brutale mond, shame on me.
Goed, genoeg daarover. Toen hadden we wiskunde, waarin een vriendin en ik de slappe lach kregen, en we geen enkel zinnig woord meer konden zeggen zonder het uit te proesten. Onze leraar besloot ons de klas uit te zetten, en achteraf is dat maar goed ook. In totaal hebben we 5 minuten in de les gezeten (oeps). Ik heb in tijden niet meer zo gelachen, tranen liepen over me wangen.

Naast dit allemaal is er gister nog iets veel leukers gebeurd. Toen ik even weg was uit de les, hebben twee meiden uit mijn klas (Demi en Anique) op mijn laptop gekeken. Daar zagen ze mijn blog. Ik had besloten het eerst nog tegen niemand te zeggen, dat ik blog. Daarom baalde ik wel een beetje dat hun het wisten. Gelukkig vonden ze het cool, en dat mijn site er mooi uitziet (Thanks meiden!). Toen ik thuiskwam kreeg ik een whatsappje van Demi: 'Ik heb nu ook een blog!' Ik was dus de motivatie geweest voor haar, om ook te gaan bloggen, wat ik echt een eer vind. Toen ik haar blog bezocht, stond ik echt versteld. Demi blogt over het dagelijks leven, en wat ze allemaal meemaakt. Haar blog heet: deempjuh.blogspot.nl

Daarnaast vertelde ook Anique vandaag tegen mij dat ze een blog heeft aangemaakt. Ook voor haar was ik de motivatie geweest om een blog aan te maken. Ze zal gaan bloggen over muziek, films, haar, make-up, mode en nailarts. Haar blog heet: Lifelikemexo.blogspot.nl

Op school gaat het op dit moment veel over blogs, filmpjes, challanges, tags, enz.
Dus wie weet wat er allemaal gaan komen! Bezoek iniedergeval even de blogs van Demi en Anique, dat zal leuk zijn!

Eigenlijk wilde ik alleen het verhaal van de blogs vertellen, maar omdat ik dat niet in één artikel wilde zetten, besloot ik het verhaal over mijn (mislukte) Amerikaanse High School Perfecte dag ook maar gelijk te vertellen. 

Maak jij wel eens voornemens, en blog je al?


Love,

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3