#100happydays week 1

zondag, maart 30, 2014

Al eerder schreef ik over de 100 days of happy challange. Ik wilde iedere zondag op mijn blog alle happy-foto's van de week delen. Ik ben woensdag écht begonnen, dus een beetje weinig foto's deze keer.

Woensdag
Woensdag besloten Demi, Xamira en ik om een dag niet te praten. Aangezien wij de grootste kletskousen van de klas zijn, leek het ons wel een uitdaging. Op de basisschool had ik al een systeem bedacht om alleen op vrijdag niet te praten (Ik kreeg er drop voor van mijn meester, vandaar) En nu deed ik het dus opnieuw. We maakte een contract en leraren moesten hun handtekening zetten en erbij schrijven of het gelukt was of niet, uiteindelijk ging het alleen bij Frans mis, omdat we briefjes gingen schrijven. Donderdag had ik een revanche, en had ik alsnog bewezen dat ik ook tijdens Frans stil kan zijn. Uiteindelijk is het Demi en mij gelukt om de hele dag stil te zijn :D.
Demi heeft er een uitgebreid artikel over geschreven, dat zie je hier.
Het maakte me blij, een gevoel van overwinning, en het leukste is dat mensen het van ons totaal niet verwachten. En als het dan lukt....

Donderdag


Carrières aan zee. Een event om meer scholieren de techniek in te krijgen. Het was in de marine van Den Helder, en er kwamen scholen uit heel Noord-Holland naar toe.
Er was een soort van beurs, met allemaal kraampjes binnen. Overal was wel iets te doen en overal werd een andere kant van techniek laten zien. Ook buiten waren leuke activiteiten. De brandweer demonstreerde hoe ze een auto openknippen bijvoorbeeld.
Helemaal mooi meegenomen dat het zulk mooi weer was natuurlijk!

Vrijdag

Jaaaaaa!!!! De lente heeft zich officieel bewezen! Zonder jas fietsen en dan langs DIT rijden. Beter kan niet, toch?

Zaterdag

Voor als je het nog niet weet: Ik zit op WATERscouting. Dus niet het bos in, met beige uniformen. Maar roeien en zeilen op het water. Helaas kan dat niet altijd, dus moeten onze boten in de winter onderhouden worden. Dat is ieder jaar weer een hele klus, waar we dan ook van eind september tot maart mee bezig zijn.
Het allerleukste is dan, om ein-de-lijk weer in je boot te kunnen varen! Want gister mochten de boten weer het water in! En als je dan klaar bent is er niets leuker dan genieten van het weer ín je boot, óp het water. Op de foto hierboven ben ik aan het 'wrikken', Op de achterkant van de boot staan, en met één riem vooruit komen.

Zondag


En vandaag gingen we naar Delft! Vrienden van mijn moeder wonen daar, dus daar gingen we heen. Ze hebben een dakterras, en daar hebben we uitgebreid op gelunched. Met uitzicht op de stad en het water. En dan zie je dit. We bleven ook nog avondeten, en daarna reden we naar huis. Nu ik dit schrijf ben ik ook net thuis, dus ik denk dat ik maar eens ga slapen, aangezien ik morgen gewoon weer naar school moet.

Wat maakt jou blij?

Love,

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3