100 days of happy

dinsdag, maart 25, 2014

De challanges vliegen ons om de oren, de squat challange, scrunch challange, my boyfriend does my make-up challange... Deze challange is anders! Want heb je wel eens nagedacht over gelukkig zijn?Heb jij wel eens nagedacht over gelukkig zijn? Vast wel. Op dit moment is iedereen druk, druk, druk. Er is steeds minder tijd om te genieten van het moment waarin je bevind. Om te genieten van het moment,de omgeving en jouw plek daarinis de basis voor geluk. Dit is de 100 Days of Happy challange.


In de 100 days of happy challange maak je iedere dag een foto van iets wat je gelukkig maakt. Het kan alles zijn: vrienden, lekker eten, in bad gaan, een leuke film of serie, iemand helpen, zolang het je maar blij maakt. Het is puur voor jezelf, en het doel is om te ontdekken wat je gelukkig maakt, Het is ook bewezen dat je er optimistischer van word! Genoeg redenen vond ik dus om te beginnen aan de 100 days of happy challange.

Ik zal elke dag dus een foto maken van iets wat me gelukkig maakt, en die word automatisch gedeeld op mijn Twitter. Elke zondag komt er een Diary, maar dan niet van wat ik meemaak, maar van de happy-foto's van die week.

Ik ben hier erg enthausiast over, en ik hoop jullie ook!
De site voor de 100 days of Happy challange vind je hier

Gaan jullie ook meedoen aan de 100 days of happy challange? En wat maakt jou gelukkig?

Love,

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3