Outfit inspiratie #2

donderdag, februari 27, 2014

Soms heb je gewoon GEEN IDEE wat je aan moet trekken.Daar sta je dan, hopenloos voor je bomvolle kledingkast.Uiteindelijk pak je maar het eerste het beste setje en ben je vervolgens de hele dag onzeker over je outfit. Geen paniek! 


Het is tijd voor een nieuwe outfit inspiratie!
In mijn vorige schreef ik dat ik er elke dinsdag 1 wilde plaatsen, maar ik denk dat het niet gaat lukken... Niet getreurd! Want ik wil elke woensdag. De rede is simpel: Ik ben 1x in de maand op dinsdag heel laat thuis, zodat ik echt niks meer kan doen.
Dat was eergisteren ook de rede. Dus besloot ik om het te verschuiven naar
donderdag. En... Het is vandaag donderdag! Dus hier is de Outfit Inspiratie #2
Ik vind dit zo'n mooie outfit! Echt, als ik hier naar kijk krijg ik gelijk zo'n warm gevoel van binnen, en moet ik denken aan die prachtige zomerdagen waar ik in zo'n outfit door de stad loop met een glimlach van hier tot Tokio. Maar het is nu nog (winter?) in ons kikkerlandje. Maar daarom geen excuus voor een zomerse Outfit Inspiratie!
Top: H&M 
Rok: H&M
Schoenen: VANS
Tas: Michael Kors
Zonnebril: Ray Ban
Horloge: Michael Kors
Ketting: Claire's
Ring: Lucardi
Armband: Pandora

Deze hele outfit vind ik geweldig! Maar die tas... *zucht* Hij is zo moooooooi!
Maar €359,95 voor een tas. Dat is veel. Voorlopig blijft deze nog in mijn dromen.
Misschien. Ooit. 

Wat draag jij het liefst?

Love,
You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3