Jorine's life

maandag, februari 17, 2014

Hey,
Al een tijdje was ik er mee bezig: Het opstarten van mijn eigen blog.  
Na lange tijd had ik genoeg inspiratie en motivatie verzameld om te beginnen.
En hier zit ik dan, achter mijn laptop op een site genaamd blogger. Na wat googelen kwam ik erachter dat blogger het beste en simpelste programma moet zijn. Zelfs voor mensen zoals ik. 

Ik vind het eigenlijk best wel eng hoor, wat mensen er van vinden en zo, dat je blogt. Om eerlijk te zijn heb ik dit artikel nu al 100x aangepast maar vind het steeds net niet goed genoeg op op die ene, knaloranje 'Publiceren' knop te drukken.
Want ja, het is toch je eerste artikel. Ik weet dat veel bloggers zo zijn van:
Ah joh, dat was nog in het begin, toen ik net mijn blog opstartte.
Toch wil ik dat het gewoon meteen goed is. Ik weet niet, vind ik fijn.
Hoef ik me later niet zo te schamen voor die 'beginnersartikelen'. 

Bloggen lijkt me vooral enorm leuk! Ik zit altijd vol met ideeën, inspiratie, en mijn hoofd is nooit leeg. Helaas komen briljante ideeën altijd op rottige tijden of momenten. Wanneer je net wilt slapen, maar dan nog net niet slaapt. Dat het lijkt of al je gedachten over van alles en nog wat pas wakker worden, als jij net wilt slapen! Of onder de douche, en als je uit de douche stapt weet je het niet meer. Maar bij mij vooral onder de les. Dan met name de laatste les op een dag, want dan heb ik sowieso geen concentratie meer en doe ik toch niks. Op die momenten ga ik voor me uit staren of mensen kijken, en er pas in de laatste les achter komen dat iemand een nieuwe broek heeft. Of, als je op je laptop mag kan ik mezelf uren vermaken met blogs lezen van anderen. Ik volg bijna alle grote beauty & fashion bloggers in Nederland, een stuk of 20 (ja echt, 22 zelfs) shame on me. 

Zoals ik al zei, was ik om die reden al een tijdje bezig om een blog te beginnen. 
En dit is het, Welkom in Jorine's life!      
Hier ga ik bloggen over mode, beauty, lifestyle en alles wat me bezighoud.
Ik zal proberen 2x per week een artikel te plaatsen, en voor de rest blijft het nog bij dromen over meer. 
Ik hoop je zo wat te vertellen over dingen die me bezig houden, en geloof me, dat is veel! Dit was mijn eerste artikel, dat er nog veel mogen komen!

Love, 
Jorine


 

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3