NOTD: Simpele, budget nail art

woensdag, februari 26, 2014

Ik heb mijn nagels gelakt! Niet dat het erg bijzonder is, hoor. Maar het moest.
Mijn oude nagellak had ik er namelijk al een week opzitten en mijn bezigheid in de klas was geworden om mijn nagellak er af te krabben. Nee, dat kan niet meer. Dus besloot ik mijn nagels compleet te verzorgen, met alles er op en er aan. Kijk verder!
Goed, ik begon dus met mijn nagellak er af te halen. Dat was nog best een klus, 
want ik had mijn P2 sandstyle in kleur 060 Strict op. Gelukkig ken ik hier een fijn trucje voor waardoor het een stuk makkelijker gaat. Toen mijn nagels schoon waren kwam ik er achter hoe vreselijk onverzorgd ze eruit zagen. Dus besloot ik eerst mijn nagels helemaal te verzorgen. Ik begon met het vijlen van mijn nagels. Daarvoor gebruikte ik de HEMA diamantvijl voor. De vijl kost €1,80 en is te koop bij alle HEMA filialen. 


Nadat ik mijn nagels had gevijld, heb ik mijn nagelriemen teruggeduwd. 
Ik gebruik daarvoor de P2 Bamboo Peeling Pen. De pen kost €2,75 en is helaas niet verkrijgbaar in Nederland. Ik heb hem in de DM, een Duitse drogisterij gekocht. 
Je moet aan de achterkant draaien, en dan komt er uit het 'pennetje' een vloeistof. 
Het pennetje is zacht, en heeft de vorm van een bokkepootje. Je duwt met de vloeistof en het pennetje je nagelriemen terug.


Toen mijn nagelriemen ook weer fatsoenlijk waren, heb ik mijn nagels gepolijst.
Soms heb je, dat je het bovenste 'laagje' van je nagel er af kunt pulken. Bij mij zag dit er zo erg lelijk uit, dat er iets aan gedaan moest worden. Als je je nagels dan polijst word het allemaal weer gelijker. Én je nagels gaan mooi glanzen. 
Ik gebruikte de Action blokvijl. Ja. Action. Ze kosten €0,49 cent per 2, en werken prima!

Dit was de verzorging! Op naar de lak!
Natuurlijk begin ik altijd met een base coat. Ik gebruik de P2 Long Lasting Base Coat.
Alweer het merk P2 dat alleen in Duitsland verkrijgbaar is. De Base Coat kost €3,49 en is dus te koop in de DM.
Op de linkerfoto zie je de nagellak, en op de rechterfoto heb ik alleen de P2 Long Lasting Base Coat op.

Hierna maakte ik een French Menicure op mijn nagels. 
Ik heb hiervoor 2 witte nagellakjes gebruikt. Dat zit zo, omdat mijn striper op is, maar nog wel een goed kwastje heeft. Daarom heb ik mijn gewone witte nagellak op een papiertje gedaan, en het aangebracht met het kwastje van de striper.
Mijn striper is van het merk Janet, en is o.a te koop bij Big Bazar en de Op=Op voordeelshop, en kost €0,99. De gewone witte lak is van het merk Da Vinci, en is ook bij de Op=Op voordeelshop te koop. 
Op de linker foto zie je de lakjes en op de rechterfoto heb ik de French Manicure gemaakt. 

Na de Frensh Manicure bedacht ik dat iets extra's wel leuk zou zijn. Ik keek bij mijn nagellak, en zag een paar stripers die er perfect bij zouden passen! Dus bedacht ik om met 3 kleuren naar binnen lijntjes te maken. Ik begon met een zilver lijntje. 
Ik gebruik de Action striper van MAX. Ze kosten €1,39 voor een doosje met 3 stuks.
Op de linker foto alleen de zilveren lak. Op de rechter foto heb ik het lijntje gemaakt.

Dit bedoel ik. Hierna voegde ik nog een wit lijntje toe. Ik gebruikte gewoon de zelfde witte nagellakjes als net. Linkerfoto is de nagellak, rechterfoto is met het lijntje.


Ik wilde nog één lijntje. Dus koos ik voor zwart. Ik heb de zwarte Action nagellak van MAX gebruikt. Werkt ook prima, net als de zilveren. Hij kosten €1,39 voor een doosje met 3 stuks. Links zie je de nagellak, en rechts heb ik ook het zwarte lijntje op.
Dat was de naijl art! Om het helemaal af te maken heb ik er nog een Top Coat overheen gedaan: De Essence Gel-Look Top Coat voor de finishing touch.  
Die kost €1,69, en zorgt voor een geweldige glans!

Dit is het resultaat!
Ik ben er erg tevreden over, en het is, zoals ik al zei makkelijk en vooral erg goedkoop!

Wat is jouw favoriete nail art?

Love,


Edit: Na wat googlen kwam ik erachter dat (een paar) drogisterijen in Nederland het merk P2 ook verkopen! Helaas niet bij mij in de buurt, maar het is wel leuk feitje :)

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3